BAŞKAN ELÇİN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Genel 05/09/2023 09:47

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, CHP YDK Başkanı Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan ve Hopa Belediye Başkanı Sn. Taner Ekmekçi ile birlikte 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Zabıtalarla tek tek selamlaşarak sohbet eden Başkan Elçin, Artvin’in daha huzurlu sağlıklı ve daha düzenli olması için mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışan zabıtaların, 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.